Vidste du at...?

Man fra 59-62 hver søndag aften kl. 21.45 på Radio Luxemborg kunne lytte til "The Cliff Richard Show".

Det varede bare 15 minutter - og efter den indledende "208-jingle", startede det altid med et nummer, der pudsigt nok aldrig blev udgivet - men bare blev titlen på en LP i 1960.

Nummeret hedder "Me & My Shadows".

 

 

Koncept

Musik. Show. Nostalgi.
Der er tryk på lige fra start, når Me & My Shadows præsenterer et festligt og forrygende genhør med en sand perlerække af hits fra et af de allerstørste navne i rock’n’roll musikkens barndom og ungdom.

I et underholdende og medrivende show skruer Me & My Shadows tiden tilbage til de gyldne år, hvor Cliff & The Shadows dominerede de europæiske hitlister. “Move It”, “Please Don’t Tease”, “Do You Wanna Dance”, “The Young Ones”. Musikken kommer hit på hit på hit, så det er umuligt at holde benene i ro.

Showet er gennemført og komplet med “Cliff” som frontfigur, en backinggruppe med den helt rigtige Shadowssound, originale instrumenter, de rigtige kostumer og et autentisk sceneshow. Lige fra første strofe skaber Me & My Shadows en festlig og forrygende stemning, der strækker sig langt ud over scenekanten.

Hvis nogen skulle have glemt, at Cliff & The Shadows var Englands første rock’n’roll gruppe, sætter Me & My Shadows eftertrykkeligt tingene på plads. Her er energi, nerve og elguitar for alle pengene – og det hele serveres med et stænk selvironi og glimt i øjet.

Me & My Shadows er Danmarks bedste og mest autentiske “Cliff & The Shadows” gruppe, og genskaber i et næsten nonstop show, ikke bare musikken, men også stemningen og atmosfæren fra en svunden tid. Det er sprudlende, festligt og nostalgisk – og det er LIVE!