Vidste du at...?

The Shadows var den første rock’n’roll gruppe der havde et indøvet sceneshow. Sammen med Cliff udviklede de nogle trin og bevægelser, som de udførte synkront for at understrege bestemte passager i musikken.

Cliff mente det gjorde deres show mere visuelt og professionelt.

 

 

Showet

Når Me & My Shadows starter den musikalske tidsmaskine, er der kælet for alle detaljer for at gøre oplevelsen gennemført og autentisk.

Instrumenter
I starten af 60’erne skabte The Shadows, både som backinggruppe for Cliff Richard og med deres instrumentalhits, en helt ny og iørefaldende sound. Den let genkendelige guitarlyd og deres elegante optræden, med matchende guitarer og Vox forstærkere, blev en vigtig del af gruppens image.
Me & My Shadows genskaber både den helt rigtige lyd og det karakteristiske look med originale guitarer, trommer og forstærkere.

Kostumer
Allerede fra starten af sin karriere vakte Cliff Richard ofte opsigt ved at optræde i farvestrålende jakkesæt. Da han første gang sang “Move it” i tv-showet “Oh boy”, var han iført pink jakke, sort skjorte og bukser, samt pink slips, bælte og sokker – hvilket seerne dog ikke havde meget glæde af på deres sort/hvid tv-apparater.

Sceneshow – The Shadows Walk
The Shadows var den første rock’n’roll gruppe der havde et indøvet sceneshow. Sammen med Cliff udviklede de nogle trin og bevægelser, som de udførte synkront for at understrege bestemte passager i musikken. Cliff mente det gjorde deres show mere visuelt og professionelt.